Wypełnij formularz,

skontaktujemy się z Tobą!

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
(pełna treść klauzuli dostępna tutaj).


🔒Nikomu nie udostępnimy Twoich danych.
Polityka prywatność.

Polityka prywatności


JAKIE DANE O TOBIE ZBIERAMY? Dane podawane przez Ciebie przy wysłaniu zgłoszenia – wypełniając formularz zgłoszenia zostaniesz poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu email, telefonu oraz (opcjonalnie) swojego identyfikatora Skype. Dane te posłużą pracownikom naszego Biura Obsługi Klienta do kontaktu z Tobą. Dane zbierane automatycznie – podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są anonimowo dane statystyczne dotyczące Twojej wizyty, np. typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W JAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJEMY TWOJE DANE? W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Podane przez Ciebie dane zostaną wykorzystane do kontaktu z Tobą w celu umówienia Cię na lekcje próbną. Informacje te, mogą zostać użyte do powiadomienia o mogących zainteresować Cię informacjach dotyczących nauki języka (np. porady na naszym blogu, wiadomości o pojawieniu się na stronie bezpłatnych materiałów do nauki) bądź do powiadomienia Cię o nowych promocjach i nowych produktach oferowanych przez effectiva.pl. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a effectiva.pl będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W JAKI SPOSÓB BĘDZIEMY SIĘ Z TOBĄ KONTAKTOWAĆ? Jeżeli wysłałeś zgłoszenie w celu zapisania się na lekcje próbną możemy się kontaktować z Tobą mailowo, poprzez Skype lub telefonicznie.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK („COOKIES”): nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Używanie ciasteczek nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa dla Twojego komputera. W każdej chwili możesz usunąć ciasteczka lub zablokować ich działanie korzystąjc z ustawień Twojej przeglądarki internetowej

KONTAKT: firma zbierająca dane: Effectiva Szkoła Języków Obcych ul. Rynek 6 43-180 Orzesze
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH: wysyłając zgłoszenie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez effectiva.pl (zgodnie z Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.).